ASCASCASC Nononsen schoolfotografie goedkoop vanaf de eerste foto

Schoolfotografie: Wel goedkoop vanaf de eerste foto!

Iedereen kent wel de schoolpakketten, de eerste foto is relatief duur en des te meer je afneemt des te goedkoper het wordt per foto. Bij ons geldt het motto: Goedkoop vanaf de eerste foto. De standaardmaten, combivellen en groepsfoto zijn allemaal €2,49 en online te bestellen. Grotere foto's of andere producten zijn ook mogelijk.

 

Tevens kunnen de originele digitale bestanden besteld worden (dit is een zeer populaire optie).

 

Het voordeel van onze werkwijze is dat u als school geen omkijken heeft naar de afhandeling van de foto's. Geen geld te hoeven innen, geen bestelbriefjes bij te houden. Ook hoeven ouders, opa's en oma's niet wekenlang te wachten op hun foto's, want snelheid is één van onze speerpunten. De kinderen krijgen een brief mee waarop de inlogcode staat en hoe ouders kunnen bestellen. De foto’s staan binnen twee werkdagen online. Zo ziet u dat u als school er verder geen omkijken meer naar heeft omdat alle bestellingen online worden gedaan. 

 

Digitaal

Als men een foto bestelt (ongeacht maat of prijs) kan van dezelfde foto voor slechts €2,00 het origineel digitaal bestand erbij besteld worden. Los bestellen als digitaal bestand kan natuurlijk ook. Dat is slechts €3,99 per bestand.

DE NIEUWE SCHOOLFOTOSITE

 

foto's

foto's