Schoolfotografie: Wel goedkoop vanaf de eerste foto!

Iedereen kent wel de schoolpakketten, de eerste foto is relatief duur en des te meer je afneemt des te goedkoper het wordt per foto. Bij ons geldt het motto: Goedkoop vanaf de eerste foto. De standaard maten, combivellen en groepsfoto zijn allemaal €2,50 en online te bestellen. Grotere foto's of andere producten zijn ook zeker mogelijk.

Tevens kunnen de originele digitale bestanden besteld worden (dit is een zeer populaire optie).

Het voordeel van dit alles is dat u als school geen omkijken heeft naar de afhandeling van de foto's. Geen geld hoeven te innen, geen bestelbriefjes bij te houden. Ook hoeven ouders, opa's en oma's niet wekenlang te wachten op hun foto's want snelheid is één van onze speerpunten, de kinderen krijgen een brief mee waarop de inlogcode staat en hoe ouders kunnen bestellen. De foto’s staan binnen twee werkdagen online. Zo ziet u dat u als school er verder geen omkijken meer naar heeft omdat alle bestellingen online worden gedaan.

 

Proefshoot

Om u te overtuigen van onze kwaliteit en creativiteit kunnen wij eenmalig kosteloos één klas GRATIS fotograferen. Iedereen ontvangt dan ook GRATIS één portret foto en één groepsfoto als digitaal bestand.
Bevalt deze proefshoot dan kunt u beslissen om ons voor uw gehele school te laten komen.

 

Digitaal

Als men een foto besteld (ongeacht maat of prijs) kan van dezelfde foto voor slechts €1,00 het orginele bestand erbij besteld worden. Los bestellen als bestand kan natuurlijk ook. Dat is slechts €3,00 per bestand.
Bestand groepsfoto is wel duurder (wordt vaak 1x voor de gehele groep besteld).

 

Download informatie en actie prijzen

Download hier het infoformulier als PDF......

 

De actie prijzen gelden bij boekingen tot 15 december 2019.
Als u boekt voor 15 december moet de shoot wel voor 15 december 2020 zijn als u van de actieprijzen gebruik wilt maken. Daarna komt er een prijsverhoging.